Mynteparfait
Hovedingrediens : Mælkeprodukter - Fløde Indsendt : Red : |
|
|
Skyl myntebladene godt og lad dem dryppe af i en si. Kog vand og sukker i 15-20 minutter ved jævn varme. Tag gryden fra varmen og lad sukkerlagen svale. Hak myntebladene fint og kom dem i sukkerlagen. Frys blandingen til den bliver grødet. Skrab jævnligt den frosne is fra siderne så massen fryses ensartet. Pisk fløden stiv og vend den i den grødede is. Frys atter.
|
|
Opskriften er vist 9007 gange,
og udskrevet 142 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne