| |
|
Chokoladeparfait
Chokoladeparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
5 | | æggeblommer 5 æggeblommer | 1 1/2 | dl. | vand. 1 1/2 dl. vand. | 75 | g. | sukker. 75 g. sukker. | 150 | g. | mørk (bitter) chokolade. 150 g. mørk (bitter) chokolade. | 2 | spsk. | sigtet kakaopulver. 2 spsk. sigtet kakaopulver. | 1/2 | l. | piskefløde. 1/2 l. piskefløde. | | | |
| |
Rør æggeblommerne sammen. Kog vand og sukker op, og lad det koge i 5 minutter.
Hæld straks, under kraftig piskning, sukkerlagen i æggeblommerne. Forsæt piskningen til æggemassen bliver tyk, og køl den derefter af.
Smelt chokoladen. Lad den blive lunken, og rør den og kakaoen i æggecremen. Pisk fløden tyk ( men ikke stiv ) og bland den i cremen.
Kom parfaitmassen i en egnet beholder og frys den ned
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
2
(3 stemmer)
Opskriften er vist 12898 gange, og udskrevet 259 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|