Stracciatella is

Stracciatella is, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Liter 3 Liter
Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : - Fløde

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Fryseegnet : Er fryseegnet

Indsendt :      Red:

Stracciatella is, billede 4 Stracciatella is, billede 1 Stracciatella is, billede 2 Stracciatella is, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
12 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
10 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
200 gram chokoladespåner
   
Opskrift:
Vaniljestængerne flækkes og vaniljekornene blandes i sukkeret til de blandet god.
Æggeblommer og sukker piskes hvidt og luftig ca. 5 minutter.
Piskefløden piskes let stiv, ikke helt til flødeskum.

Vend det forsigtigt sammen med chokoladespånerne og hæld det så i fryseegnede forme og frys til næste dag.

Server evt. med lidt chokoladesauce og lidt chokoladespåner på toppen.

Tips:

Vi bruger chokoladespåner men hakket mørk chokolade kan også bruges.


karakterer:
Opskriften er vist 258 gange,
og udskrevet 27 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 24858 (5918 kcal)
KJ pr. Liter 8286 (1972 kcal)
Vægt ialt 1580 gram
Vægt pr. Liter 526 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1573 KJ (374 kcal)
Protein 3.7 gram
Fedt 30.4 gram
Kulhydrat 22.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu