mango i sukkerlage, ca 450 g1 dåse mango i sukkerlage, ca 450 g
nogle blade citronmelisse nogle blade citronmelisse
Solbær sovs: Solbær sovs:
2
dl.
vand2 dl. vand
2
dl.
sukker2 dl. sukker
250
g.
solbær250 g. solbær
Opskrift:
Kom æg, æggeblomme, sukker og vanillesukker i en skål og pisk det til hvidt og luftigt skum. Hæld fløden i og kør massen i en ismaskine i ca 20 min.
Lad mangoen dryppe godt af. Hæld den i ismaskinen og kør i yderligere 10 min. Kom partaiten over i en skål og lad den stå overdækket i fryseren til serveringen.
Kog vand og sukker til sovs Kog lagen et par minutterog lad den derefter blive kold. Skyl solbærrerne hvis det behøves, nip dem af klaserne og kom dem i en køkkenmaskine. Kør solbærrerne til en jævn mos, tilsæt sukkerlagen og kør i yderligere nogle sek. Si sovsen og smag evt til med sukker.
Fordel parfaiten i store glas med en isske og hæld solbærsovsen rundt om. Stik lidt citronmelisse i den og server med det samme.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 7861 gange, og udskrevet 120 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider