Mangoparfait
Hovedingrediens : Frugt - Mango Indsendt : Red : |
|
|
Kom æg, æggeblomme, sukker og vaniljesukker i en skål og pisk det til hvidt og luftigt skum. Hæld fløden i og kør massen i en ismaskine i ca. 20 min.
Lad mangoen dryppe godt af. Hæld den i ismaskinen og kør i yderligere 10 min. Kom parfaiten over i en skål og lad den stå overdækket i fryseren til serveringen. |
|
|
Opskriften er vist 9837 gange,
og udskrevet 143 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne