Kokosparfait

Kokosparfait, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

Kold DessertRet : Kold Dessert - Parfait

Hovedingrediens : Nødder - Kokosmel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
5 dl.piskefløde
6 æggeblommer
100 g.sukker
50 g.kokos frisk
0.5 dl.kokossirup Monin
0.5 stg vanille
 
Opskrift:
Sukkeret koges op med lidt vand og hældes i æggeblommerne under kraftig piskning. Massen piskes til den er kold og luftig. Fløden letpiskes sammen med vanillen. Den friske kokos rives. Alle ingredienser vendes sammen og der smages til med Monin kokossirup. Fryses i fryser under omrøring.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9320 gange,
og udskrevet 148 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Pia  -  2011-05-13 10:29:15
Står du og mangler frisk kokos kan du lægge 50g. kokosmel i blød i mominen