Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Parfait 

Kokkens favorit
Se opskriften
Skildpaddeis
Æg, flormelis og vanille piskes. Flødeskummet og de hakkede Kæmpe Skildpadder blandes i. Til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider forsigtigt i. Isen fyldes straks i en springform Ø 22 eller en glat skål, der dækkes med låg eller...
se mere her

Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.7 -223 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Fløde Jordbæris

4.6 -208 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Daimis

4.4 -135 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Skildpaddeis

4.4 -134 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet flødeis

4.3 -134 Der er billeder til denne opskrift   

Is med daim

4.4 -119 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hjemmelavet jordbær is

1 -102

Kastanjeparfait med ingefærsauce

2.6 -72 Der er billeder til denne opskrift   

Vanilleparfait

4.2 -62 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Flødeis med chokolade

4.6 -46 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Flødeis med marcipan og chokolade

3.6 -39 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Hyldeblomst is

4.5 -29

Ahornparfait på brændt crème med sprøde nøddeflager

3.6 -19

Flødeis II

3.6 -16

Abrikosis med chokolade

4.2 -16

Hvid chokolade is

3.3 -8

Abrikosis

1.5 -8

Hyldeblomstparfait

4.7 -7

Hvid chokoladeparfait på mazarinbund

4.7 -6

Mokka-parfait

3.6 -4

Abrikosparfait med melon

2.9 -4

Blåbærparfait – Blåbær parfait

2 -3

Chokoladeparfait

3.5 -3

Hvid chokoladeparfait

4.7 -3

Orangeparfait

3.3 -3

Solbærparfait med melon

4.2 -3 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Nougatparfait

3.5 -2

Avocadoparfait (Diabetes)

4.5 -2

Ananasparfait

5 -2

Mørk chokoladeparfait

5 -2

Hvid chokoladeparfait med abrikossauce

4.3 -2

Chokolade parfait

4.5 -2

Mokkaparfait 02

4.3 -2

Hasselnøddeparfait med melonkugler

4 -2

Jordbærparfait

4.5 -2

Jordbærparfait på fragilité

4 -2

Appelsinparfait

4.3 -2

Parfait (Diabetes)

5 -1

Tyttebærparfait (Diabetes)

5 -1

Cappucinoparfait

5 -1

Parfait med ahornsirup og valnødder

5 -1

Mangoparfait med sovs af solbær

5 -1

Mandelparfait med hvid kanelsauce

5 -1

Valnøddeparfait

5 -1

Hybenparfait

4 -1

Hindbær- og citronparfait

4 -1

Hindbærparfait med jordbærcoulis

4 -1

Jordbærparfait med jordbær

4 -1

Kokosparfait

4 -1

Limeparfait med kompot af sensommerbær

4 -1

Mynteparfait

4 -1

Parfait med honning og nødder

4 -1

Parfait med jordbær og ribs

4 -1

Parfaitis med pecannødder

4 -1

Punchparfait

4 -1

Punchparfait 02

4 -1

Blomme parfait

4 -1

Pistacieparfait

4 -1

Rabarberparfait - Rabarber parfait

4 -1

Jordbærparfait (Diabetes)

4 -1

Brombærparfait (Diabetes)

4 -1

Rabarberparfait (Diabetes)

0 -0

Ingefærsyltede grønne valnødder med biurkesparfait

0 -0

Kærnemælksparfait