Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet diverse pølser 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
5 -3

Kødfars

5 -8

Kødpølsekrydderiblanding

5 -1

Skinkepølser

5 -2

Mortadelpølse

5 -4

Knækpølser

5 -7

Fede hamburgerpølser

4.9 -4

Nürnberger Bratwurst

4.9 -8

Fransk-marokansk Merguez pølse

4.8 -9

Enebærrøget skærepølse

4.3 -4

Smørepølser

4.3 -3

Malakoff med tunge (pølser)

4.1 -4

Hjemmelavet kalkunmedister

4.1 -7

Merguez

4.1 -9

Forsaltning af kød til spegepølser

4 -14

Kålpølser

4 -2

Malakoff (pølser)

4 -10

Frokostpølser

4 -8

Fede leverpølser

3.9 -12

Bamses Tungepølse

3.9 -12

Fårespegepølse

3.8 -9

Spegepølse af Rådyrkød

3.8 -3

Magre hamburgerpølser

3.6 -4

Thepølser

3.6 -5

Kålpølser (Berliner-kålpølser)

3.6 -11

Kødpølse

3.4 -5

Finthakket medisterpølse

3.2 -6

Medisterkrydderiblanding

3.2 -10

Thyringer Blodpølse

3.2 -5

Polsk - Landpølse

3.2 -10

Julerullepølse

3.1 -18

Blodpølse

3.1 -4

Hjemmelavet pølse

3 -4

Cervelatpølser

2.9 -8

Kødpølser

2.9 -16

Leverpølse

2.8 -3

Opløsning af kødfarve

2.8 -11

Grofthakket medisterpølse

2.8 -6

Jagtpølser

2.8 -2

Tungepølser

2.6 -12

Hjemmelavede Lammepølser

2.5 -7

Flæskepølser kaldet røget medister

2.5 -6

Jagtpølse

2.4 -17

Salamipølse (Spegepølse)

2.3 -3

Vegetarisk Skærepølse

2.2 -10

Flæskesalami

1.6 -8

Kielbasa

1.3 -169

Wienerpølser (Hjemmelavet grillpølser)

1.1 -9

Leverpølser (faste)

1 -67

Wienerpølsekrydderiblanding - Wienerblanding