Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Malakoff (pølser)

Malakoff (pølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 ¾ kg.flæskekød nr. 1, mager, ansaltet, flæskekød og spæk gennem 20 mm. skive
 
1 kg.spæk af lapper, ansaltet, snitter uden svær og kirtler
 
90 g.kalvepillekød, ansaltet, pr. kg. af kød og spæk
 
100 g.mel- 2/3 kartoffelmel og 1/3 hvedemel, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.opløst farve, pr. kg. af kød og spæk
 
2 g.hvidløg, pr. kg. af kød og spæk
 
 g.krydderiblanding, pr. kg. af kød og spæk
 
 skinkelage
 pistacier
 
 
 Malakoffkrydderiblanding
 
32 g.peber
8 g.koriander
8 g.muskatnød
4 g.ingefær
4 g.merian
 


Opskrift:

Kalvekødet med løgene udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven i hurtighakkeren til en god bindefars, og sammen med denne ælter man flæskekød og spæk som er hakket gennem 20 mm. skiven på wolfen, og når det hele er godt sammenæltet, sprøjtes farsen i kviebundender, 95-105 mm., som derefter snøres. Pølserne hænger nu på et lunt sted 3-4 timer for at trække kulør og røges 2-3 timer i halvvarm røg, til de er brune og gennemrøgede.

De koges nu ved 81-84 grader 1 ¾-2 ½ time, hvorefter de medens de endnu er varme aftøres med et rent stykke og lakeres med pølselak




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 12612 gange,
og udskrevet 157 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu