hovedkød eller sokød gerne noget fedt nr 22 kg. hovedkød eller sokød gerne noget fedt nr 2
100
g.
hvedemel pr. kg. af alt kød100 g. hvedemel pr. kg. af alt kød
30
g.
løg pr. kg. af alt kød30 g. løg pr. kg. af alt kød
5
g.
krydderblanding pr. kg. af alt kød5 g. krydderblanding pr. kg. af alt kød
28
g.
salt pr. kg. af alt kød28 g. salt pr. kg. af alt kød
100
g.
sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt100 g. sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt
medisterkrydderiblanding medisterkrydderiblanding
100
g.
stødt peber100 g. stødt peber
50
g.
koriander50 g. koriander
40
g.
muskatnød40 g. muskatnød
20
g.
allehånde20 g. allehånde
10
g.
kardemomme10 g. kardemomme
Opskrift:
Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i hurtighakkeren med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst hovedkødet, dog må man ikke få det hele for lindt.
Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.4
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21893 gange, og udskrevet 683 gange.
Kommentarer
- 2018-12-09 17:44:15 Kopieret fra en slagterbog, formodentlig
Har igen ide om hvad kalvekød, sokød og flæskekød nr. 2 er
Derfor er opskriften, for mig, ubrugelig.
Per - 2009-12-01 16:06:43 Jeg har købt skummetmælkspulver i Superbest
morten - 2009-12-01 13:35:11 kunne godt tænke mig at vide hvor man køber tør mælk da det ikke findes i super market
Hanne - 2007-02-07 14:29:07 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider