Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Finthakket medisterpølse

Finthakket medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.fersk kalvekød nr 2
1 kg.flæskekød nr 2
2 kg.hovedkød eller sokød gerne noget fedt nr 2
 
100 g.hvedemel pr. kg. af alt kød
30 g.løg pr. kg. af alt kød
5 g.krydderblanding pr. kg. af alt kød
28 g.salt pr. kg. af alt kød
 
100 g.sød eller skummet tørmælk, hvis tørmælk, da mere salt
 
 
 medisterkrydderiblanding
 
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.muskatnød
20 g.allehånde
10 g.kardemomme
 


Opskrift:

Først udrøres kalvekødet, hvori løgene er hakkede, i hurtighakkeren med salt, mel og krydderierne, og nu røres flæskekødet sammen med dette og til sidst hovedkødet, dog må man ikke få det hele for lindt. Sprøjtes i svinetarme i passende tykkelse 32-34 mm.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.4    (4 stemmer)

Opskriften er vist 20790 gange,
og udskrevet 631 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

  -  2018-12-09 17:44:15
Kopieret fra en slagterbog, formodentlig Har igen ide om hvad kalvekød, sokød og flæskekød nr. 2 er Derfor er opskriften, for mig, ubrugelig.


Per  -  2009-12-01 16:06:43
Jeg har købt skummetmælkspulver i Superbest


morten   -  2009-12-01 13:35:11
kunne godt tænke mig at vide hvor man køber tør mælk da det ikke findes i super market


Hanne  -  2007-02-07 14:29:07
Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!