Hvidløg (kan ulades hvis det ønske)2 fed Hvidløg (kan ulades hvis det ønske)
2
tsk.
Rosmarie2 tsk. Rosmarie
2
tsk.
Oregano2 tsk. Oregano
2
tsk.
Løgpulver2 tsk. Løgpulver
2
tsk.
Basilikum2 tsk. Basilikum
2
tsk.
Estragon2 tsk. Estragon
1
tsk.
Timian1 tsk. Timian
1
tsk.
salt1 tsk. salt
2
tsk.
Dild (tørret el. forsset)2 tsk. Dild (tørret el. forsset)
2
spsk.
Gærflager2 spsk. Gærflager
2
spsk.
Kinesisk soya2 spsk. Kinesisk soya
2
spsk.
citronsaft2 spsk. citronsaft
1
buket
Persille1 buket Persille
8
Oliven eller en lille ds. tomatpuré8 Oliven eller en lille ds. tomatpuré
2
tsk.
mild Paprika2 tsk. mild Paprika
5
dl.
Lunken vand5 dl. Lunken vand
Opskrift:
Valnødderne og havregrynene, blendes i foodprocesseren.
Derefter tilsættes løg, samt de øvrige krydderier.
Bouillonterningerne og gærekstrakt opløses i det varme vand.
Vandet tilsættes lidt ad gangen.
Gluten kommes i til sidst medens foodprocesseren stadig kørre
Denne portion deles i 4 lige store dele, hver del ruldes til en pølse.
Hver pølser, kommes i en kogepose, som rulles sammen og bindes for.
Kom alle pølserne i en gryde med vand, som dækker pølserne.
Skal koges i ca. 1 1/2 time.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.3
(3 stemmer)
Opskriften er vist 10559 gange, og udskrevet 185 gange.
Kommentarer
Pia - 2015-03-15 15:26:33 Hvad er Glutten?
Sarah - 2011-03-03 14:38:05 Hvor kan man købe gluten henne?
IDC - 2009-02-19 01:27:15 Hvad er gærekstrakt og gærflager? og kan man købe det i et almindeligt supermarked?
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider