| |
|
Kålpølser (Berliner-kålpølser)
Kålpølser (Berliner-kålpølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
4 | kg. | flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive4 kg. flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive | | | | 1 | kg. | bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage1 kg. bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage | | | | 30 | g. | krydderi Winerblanding30 g. krydderi Winerblanding | | | | 6 | g. | pulveriseret sennep6 g. pulveriseret sennep | | | | | | Wienerblanding Wienerblanding | | | | 100 | g. | peber100 g. peber | 75 | g. | muskatnød75 g. muskatnød | 15 | g. | kardemomme15 g. kardemomme | 10 | g. | paprika10 g. paprika | | | |
| |
Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.
Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6
(5 stemmer)
Opskriften er vist 21955 gange, og udskrevet 279 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Hanne - 2007-02-07 14:25:33 Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!
|
|