Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kålpølser (Berliner-kålpølser)

Kålpølser (Berliner-kålpølser), Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Kalv - Flæsk

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
4 kg.flæskekød nr 1 ansaltet (fedt), 8 mm skive
 
1 kg.bindefars (kalve) ansaltet, udrørt med vand og ganske lidt skinkelage
 
30 g.krydderi Winerblanding
 
6 g.pulveriseret sennep
 
 Wienerblanding
 
100 g.peber
75 g.muskatnød
15 g.kardemomme
10 g.paprika
 


Opskrift:

Stoppes i svinetarme 34-36 mm, afbindes i små ringe.

Røges med kold røg efter at have hængt 4-6 dage til fortørring




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (5 stemmer)

Opskriften er vist 20698 gange,
og udskrevet 244 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Hanne  -  2007-02-07 14:25:33
Endnu en opskrift kun for slagtere!!!!