Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medisterkrydderiblanding

Medisterkrydderiblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.muskatnød
20 g.allehånde
10 g.kardemomme


Opskrift:

Denne krydderiblanding bruges til medisterpølse




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (5 stemmer)

Opskriften er vist 16144 gange,
og udskrevet 329 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Preben  -  2017-09-03 12:13:44
Der skal bruges 4gr blanding pr. kg fars Prøv denne opskrift: kg til kg 1kg nakkefilet 75g mel 30g løg 4g krydderiblanding 28g fint salt 100g(1 dl) sædmælk (eller det halve og halv god svinebollion) -for bedre smag. Har med succes lavet det flere gange, smaget godt, og ikke for krydderet.


soren  -  2013-11-18 23:28:21
sikker dog noget sludder


soren  -  2013-10-25 20:17:53
tror jeg holder mig til min egen blanding , det her ser sgu for veldt ud


soren  -  2013-10-25 20:16:35
helt fint , men hvor meget af blandingen skal der anvendes pr. kg.


mia  -  2008-02-06 15:49:41
til hvor meget kødfars ???


pølsemageren  -  0000-00-00 00:00:00
5 g.peber+ 24 g salt pr.kg


  -  0000-00-00 00:00:00
det må være til 20 kg


torben  -  0000-00-00 00:00:00
ok blanding, men skriv lidt om hvor mange kilo det er til, ellers er det svært at ramme smagen...!!