Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Medisterkrydderiblanding

Medisterkrydderiblanding, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Diverse produkter - Diverse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.muskatnød
20 g.allehånde
10 g.kardemomme
Opskrift:
Denne krydderiblanding bruges til medisterpølse


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.2    (6 stemmer)

Opskriften er vist 17544 gange,
og udskrevet 353 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Preben  -  2017-09-03 12:13:44
Der skal bruges 4gr blanding pr. kg fars Prøv denne opskrift: kg til kg 1kg nakkefilet 75g mel 30g løg 4g krydderiblanding 28g fint salt 100g(1 dl) sædmælk (eller det halve og halv god svinebollion) -for bedre smag. Har med succes lavet det flere gange, smaget godt, og ikke for krydderet.

soren  -  2013-11-18 23:28:21
sikker dog noget sludder

soren  -  2013-10-25 20:17:53
tror jeg holder mig til min egen blanding , det her ser sgu for veldt ud

soren  -  2013-10-25 20:16:35
helt fint , men hvor meget af blandingen skal der anvendes pr. kg.

mia  -  2008-02-06 15:49:41
til hvor meget kødfars ???

pølsemageren  -  0000-00-00 00:00:00
5 g.peber+ 24 g salt pr.kg

  -  0000-00-00 00:00:00
det må være til 20 kg

torben  -  0000-00-00 00:00:00
ok blanding, men skriv lidt om hvor mange kilo det er til, ellers er det svært at ramme smagen...!!