Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kielbasa

Kielbasa, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portioner

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Oprindelsesland : Letland

LetlandIndsendt :





Ingredienser:
12-15 pundmagert skinkekød
5 pundoksekød
1 pundkalvesmåkød
1 spsk.hvidløgssalt
2 spsk.sennepskorn
1 helt hvidløg
1.2 l.vand
 paprika drys efter behov
1-2 spsk.salt
 


Opskrift:

Hak kødet knus hvidløg og bland med andre krydderier bland det i kødet ælt/rør grundigt ælt/rør vandet langsomt i læg tarme i blød og skyl dem sæt tarme på pølsehorn og kør kødet i tarmene prik små huller for at fjerne evt. luftbobler steg i ovn ca 1 time ved ca 150 grader. fyld vand ved efter behov




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
1.6    (8 stemmer)

Opskriften er vist 16339 gange,
og udskrevet 168 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

En Polak  -  2017-07-24 21:17:53
Kielbasa er en poelse som skal ryges! Og de fleste foretraekker uden hvidloeg.


anita  -  2007-10-06 11:37:13
hvornår kan man bruge den mængde stegte pølser?