Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Grofthakket medisterpølse

Grofthakket medisterpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.fersk kalvepillekød
4 kg.fedt flæskekød nr 1 , 12 mm skive
 
75 g.hvedemel pr. kg af alt kød
30 g.løg kg af alt kød
4 g.krydderiblanding kg af alt kød
28 g.salt kg af alt kød
100 g.sød eller skummet tørmælk kg af alt kød
 hvis tørmælk, da mere salt
 
 svinetarme 32-,4 mm.
 
 
 medisterkrydderiblanding
 
100 g.stødt peber
50 g.koriander
40 g.muskatnød
20 g.allehånde
10 g.kardemomme
 


Opskrift:

Kalvekødet med løgene udrøres ganske tyndt sammen med salt, mel og krydderier i hurtighakkeren, og når det er så lindt, som det kan blive uden at farsen skiller, kommes det grofthakkede flæskekød op deri, og det hele kører nogle få omgange, til det er slået sammen.

Farsen sprøjtes i svinetarme, som måler 32-34 mm.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (6 stemmer)

Opskriften er vist 22774 gange,
og udskrevet 620 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Mig  -  2013-07-11 13:46:25
Der står ikke om de skal ryges eller koges eller steges osv. Virker ellers som en god opskrift :3


  -  0000-00-00 00:00:00
Der er alt, alt for meget salt i denne opskrift. Den angivne mængde er ikke per kilo kød men den totale mængde til alt kødet (5 kilo)