fedt flæskekød nr 1 , 12 mm skive4 kg. fedt flæskekød nr 1 , 12 mm skive
75
g.
hvedemel pr. kg af alt kød 75 g. hvedemel pr. kg af alt kød
30
g.
løg kg af alt kød30 g. løg kg af alt kød
4
g.
krydderiblanding kg af alt kød4 g. krydderiblanding kg af alt kød
28
g.
salt kg af alt kød28 g. salt kg af alt kød
100
g.
sød eller skummet tørmælk kg af alt kød100 g. sød eller skummet tørmælk kg af alt kød
hvis tørmælk, da mere salt hvis tørmælk, da mere salt
svinetarme 32-,4 mm. svinetarme 32-,4 mm.
medisterkrydderiblanding medisterkrydderiblanding
100
g.
stødt peber100 g. stødt peber
50
g.
koriander50 g. koriander
40
g.
muskatnød40 g. muskatnød
20
g.
allehånde20 g. allehånde
10
g.
kardemomme10 g. kardemomme
Opskrift:
Kalvekødet med løgene udrøres ganske tyndt sammen med salt, mel og krydderier i hurtighakkeren, og når det er så lindt, som det kan blive uden at farsen skiller, kommes det grofthakkede flæskekød op deri, og det hele kører nogle få omgange, til det er slået sammen.
Farsen sprøjtes i svinetarme, som måler 32-34 mm.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.8
(11 stemmer)
Opskriften er vist 24166 gange, og udskrevet 648 gange.
Kommentarer
Mig - 2013-07-11 13:46:25 Der står ikke om de skal ryges eller koges eller steges osv. Virker ellers som en god opskrift :3
- 0000-00-00 00:00:00 Der er alt, alt for meget salt i denne opskrift. Den angivne mængde er ikke per kilo kød men den totale mængde til alt kødet (5 kilo)
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider