smuldrer oregano eller finthaket merian 1 spsk. smuldrer oregano eller finthaket merian
4-5
fed
knust hvidløg 4-5 fed knust hvidløg
1
tsk.
hele sennepsfrø 1 tsk. hele sennepsfrø
2
dl.
koldt vand 2 dl. koldt vand
Opskrift:
Oksekød og svinekød hakkes én gang. Spækket skæres i meget små stykker (ca. 3x3 mm.). Krydderierne rystes med vand, hvorefter det hele blandes og æltes meget omhyggeligt. Stoppes i svinetarme eller oksekrogtarme (ca. 25 cm.). Hviler et døgn i køleskab. Røges med bøgesmuld tilsat rigeligt med ene i ca. 6 timer, ikke for varmt. portionen giver ca. 8-9 pølser af den nævnte størrelse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 19647 gange, og udskrevet 459 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider