Enebærrøget skærepølse

Enebærrøget skærepølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :     

Ingredienser:
1 kg.magert oksekød
500 g.svinekød
400 g.fersk spæk uden svær
60 g.salt evt. nitritsalt
2 tsk.allehånde
2 tsk.hvid peber
1 tsk.groftkværnet peber
1 spsk.smuldrer oregano eller finthaket merian
4-5 fedknust hvidløg
1 tsk.hele sennepsfrø
2 dl.koldt vand
 
Opskrift:
Oksekød og svinekød hakkes én gang. Spækket skæres i meget små stykker (ca. 3x3 mm.). Krydderierne rystes med vand, hvorefter det hele blandes og æltes meget omhyggeligt. Stoppes i svinetarme eller oksekrogtarme (ca. 25 cm.). Hviler et døgn i køleskab. Røges med bøgesmuld tilsat rigeligt med ene i ca. 6 timer, ikke for varmt. portionen giver ca. 8-9 pølser af den nævnte størrelse.





karakterer:
Opskriften er vist 23204 gange,
og udskrevet 515 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (21 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu