stødt hvid peber pr. kg. kød5 g. stødt hvid peber pr. kg. kød
15
g.
løg pr kg. kød15 g. løg pr kg. kød
200
g.
sød tørmælk, hvis man har det200 g. sød tørmælk, hvis man har det
Opskrift:
Til kødfars kan man godt anvende oksekød, men farsen bliver bedre hvis man anvender kalvekød.
Kødet til kødfars skal være ferskt, da farsen ellers bliver grå.
Kalvekødet med løgene og flæskekødet hakkes igennem 2 mm skiven på wolfen, dog hver for sig, og kalvekødet kommes nu i hurtighakkeren og udrøres med salt, mel, krydderi og mælk eller vand, og når man har den ønskede konsistens, kommes flæskekødet i, hvorved farsen bliver lysere og lettere.
Mængden af mælk eller vand kan ikke angives bestemt, det afhænger af kødets evne til at optage dette.
Tips:
Jeg er ikke helt klar over hvor denne kødfars kan bruges, det er jeg ved at undersøge.
Men det har forbindelse til pølsefremstilling
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 19802 gange, og udskrevet 128 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider