Frokostpølser

Frokostpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.kalve- eller oksepillekød, ansaltet
1 kg.grisehovedkød, ansaltet
1 kg.sokød, gerne noget fedt, ansaltet
½ kg.fersk fedtafpuds
 
4 g.krydderiblanding pr. kg. kød
 skinkelage
 
 
 Krydderiblanding
 
10 g.paprika
15 g.kardemomme
75 g.muskatnød
100 g.hvid peber
 
Opskrift:
Farsen stoppes i svinetarme 32-34 mm. og afdrejes i passende længder. De færdige pølser ophænges på røgstok og får lov til at hænge til næste dag, for at farsen kan sætte sig og trække kulør.

Næste dag røges pølserne grundigt i varm røg, sådan at der ikke findes nogen urøgede steder. Pølserne skoldes derefter ca. 8-10 minutter i vand der er 88-90 grader, og efterskylles i kuldslået vand.

Pølserne ophænges derefter på røgstokke sådan at de ikke berører hinanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (18 stemmer)

Opskriften er vist 23305 gange,
og udskrevet 362 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -  2011-03-25 16:53:51
det der er udenom er altid tarm!

yuck  -  0000-00-00 00:00:00
fedt at spise TARME ! ?