Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet kalkunmedister

Hjemmelavet kalkunmedister, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Kalkun - Hakket kalkunkød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
375 g.hakket kalkunkød
125 g.hakket oksekød 3-6%
1 finthakket løg
1 dl.havregryn
1 dl.hvedemel
2 dl.vand
1 tsk.allehånde
 salt
 peber
 
Opskrift:
Det hakkede kød kommes i en røreskål.

Løg, havregryn og hvedemel tilsættes. Det røres godt sammen og tilsættes vandet lidt efter lidt.

Farsen røres så den bliver lind. Den kan evt. tilsættes lidt mere vand hvis det er nødvendigt.

Farsen smages til med, allehånde, salt og peber.

Farsen står ca. 10 min. så den lige kan sættes smag.

Pølsehornet kommes på køkkenmaskinen og tarmen monteres på pølsehornet. Farsen kommes i maskinen og medisterpølsen formes. Den kan laves i store og små stykker.

Når medisteren er lavet kommes den i en gryde med kogende vand. Varmen slukkes og medisteren ligger i det varme vand i ca. 20 min.

Medisteren afdryppes og tørres af. Den kommes på en pande uden fedtstof eller kommes i et ovnfast tærtefad i ovnen.

Den steges til den er brun og gennemstegte.

Hvis man vælger at komme medisteren i ovnen er man fri for at den sprøjter alle vegne, den står og passer sig selv mens den bliver stegt på begge sider. I ovnen steges den ca. 30 min. på 200°C. Den skal ikke vendes.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 14298 gange,
og udskrevet 384 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Greve  -  2015-02-08 15:13:04
Dejlig opskrift til dem der ikke må spise svinekød. Så det er ikke kun dem der er troende. Vi er meget danske men p.g. af nyresygdom må min mand ikke spise svinekød.

Abu Attari  -  2010-10-17 14:02:55
meget god og velforklaret opskrift. Kunne trænge til et billede eller to. Men den er meget god hvis man kommer i miljøer med ikke svinekødsspisende gæster som overholder religiøse diætforskrifter. Abu Attari