Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Smørepølser

Smørepølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
5,5 kg.meget fedt okse- og kalvekød, ca 2/3 fedt og 1/3 magert
 
3 kg.fedt og magert flæskekød, hovedkød
 
1,5 kg.spæk skåret som til spegepølse
 
330 g.salt
20 g.sukker
10 g.salpeter
10 g.peber
6 g.paprika
6 g.kardemomme
20 g.træeddike eller lynrøg
 


Opskrift:

Det i stykker skårne okse-, kalve- samt flæskekød æltes grundigt sammen med det skårne spæk samt alle krydderierne og det flydende træeddike. Når dette er sket, hakkes det hele gennem 3 mm. skive på wolfen, knivene må skære godt. Derefter kommes massen i hurtighakkeren, hvor det kører 1 til 2 omgange. Farsen æltes grundigt, og derefter stoppes den i brede krogtarme eller smalle skæver. Såfremt de har smalle kunsttarme, kan disse også anvendes. Pølserne hænges nu til tørring i 4 –6 dage hvorefter de røges i kold røg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)

Opskriften er vist 11649 gange,
og udskrevet 123 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu