Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavede Lammepølser

Hjemmelavede Lammepølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
300 g.hakket lammekød
100 g.røget bacon hakket
 lidt hakket løg
1 fedmost hvidløg
 lidt plukket timian
1 æg
75 g.hvedemel
0.5 dl.vand
0.5 dl.fløde 13 %
1 meternaturtarm i fingertykkelse
 
Opskrift:
Rør kødet og bacon sejt med salt og peber. Tilsæt derefter melet og kryderierer - og til sidst vand og fløde - hvorefter farsen røres godt ud. Kom tarmen i vand og gør en spejtepose klar med en lille tyl. pust luft i tarmen og sæt den på tyllen. Kom farsen i spøjteposen, og fyld derefter tarmen med fars. Den fyldte tarm formes til små pølser, som koges nogle minuter ved svag varme. Tag pølserne op af gryden, og køl dem ned. Pølserne er nu klar til stegning.

Tips:

Prik små huller i tarmen før den koges - så sprækker den ikke så let.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)

Opskriften er vist 27223 gange,
og udskrevet 905 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

SPitney  -  2013-05-01 11:20:03
Kan de fryses?

Mathias  -  2010-03-26 20:08:37
Neej den smager vel godt super godt !!