Hjemmelavede Lammepølser

Hjemmelavede Lammepølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.hakket lammekød
100 g.røget bacon hakket
 lidt hakket løg
1 fedmost hvidløg
 lidt plukket timian
1 æg
75 g.hvedemel
0.5 dl.vand
0.5 dl.Kaffefløde 9%
1 meternaturtarm i fingertykkelse
 
Opskrift:
Rør kødet og bacon sejt med salt og peber. Tilsæt derefter melet og krydderierne - og til sidst vand og fløde - hvorefter farsen røres godt ud.

Kom tarmen i vand og gør en sprøjtepose klar med en lille tyl. pust luft i tarmen og sæt den på tyllen. Kom farsen i sprøjteposen, og fyld derefter tarmen med fars.

Den fyldte tarm formes til små pølser, som koges nogle minuter ved svag varme. Tag pølserne op af gryden, og køl dem ned. Pølserne er nu klar til stegning.

Tips:

Prik små huller i tarmen før den koges - så sprækker den ikke så let.





karakterer:
Opskriften er vist 32041 gange,
og udskrevet 968 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.6    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2013-05-01 11:20:03
Kan de fryses?

  -   2010-03-26 20:08:37
Neej den smager vel godt super godt !!