Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Jagtpølser

Jagtpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Lam - Svin - Okse

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
5 kg.kalvepillekød, ansaltet
 
5 kg.flæskekød nr. 1, gerne med lidt fast fedt, ansaltet
 
5 kg.snitter uden kirtler, ansaltet
 
1000 g.kartoffelmel
500 g.hvedemel
1000 g.tørmælk
375 g.løg
15 g.opløst farve
68 g.kødpølsekrydderiblanding
 skinkelage
 vand
 
 
 Kødpølsekrydderiblanding
 
60 g.stødt hvid peber
30 g.koriander
15 g.ingefær
15 g.muskatnød
 


Opskrift:

Det ansaltede kalvekød hakkes med løgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres derefter i hurtighakkeren med kartoffelmelet, som forud er udrørt med noget af skinkelagen. Derefter udrøres kalvekødet videre med kødfarven, tørmælken, flormelet og krydderierne under jævn tilsætning af vand, indtil man har en fast bindefars.

Flæskekødet og snitterne blandes og hakkes derefter genne 13 mm. skive på wolfen. Derefter æltes flæskekød og snitter grundigt sammen med den udrørte bindefars. Eventuelt kan man lade hele massen køre et par omgange i hurtighakkeren.

Den færdige fars stoppes i brede skæver. Røges derefter i halvarm røg 3-4 timer, og koges derefter i 1¼ - 1½ time på 83 grader. Pølserne afsvales derefter i kuldslået vand. Pølserne kan efterrøges 1 nat i kold røg.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15290 gange,
og udskrevet 215 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu