kartofler skåret i små teringer4 mellemstore kartofler skåret i små teringer
2
spsk.
tomatkoncentrat2 spsk. tomatkoncentrat
1-3
tsk.
harissa krydderi1-3 tsk. harissa krydderi
2
tsk.
stødt spidskommen2 tsk. stødt spidskommen
2
tsk.
paprika2 tsk. paprika
30
g.
salt30 g. salt
1
kg.
lammekød af forskellig typer som slag, bov, og nakke1 kg. lammekød af forskellig typer som slag, bov, og nakke
4
meter
fåretarm4 meter fåretarm
Opskrift:
Sauter alle de hakkede løg og hvidløg i olien sammen med kartofler og afkøl det. Kør kødet en gang på kødhakkeren og tilsæt det afkølede kartoffel-løg og alle krydderierne. Tilsæt vand efter behov til farsen er god og fast. Kom den i fåretarmene med pølsehorn og lav en lille stegeprøve efter at have lavet den første pølse. Grill pølserne over kul ca.15 min i alt.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.9
(8 stemmer)
Opskriften er vist 37186 gange, og udskrevet 704 gange.
Kommentarer
Jamilla - 2015-07-28 09:07:52 Skal de grilles eller kan de også laves på panden 😱
kirsten - 2015-01-21 15:59:36 ser meget lækkert ud, skal kartoflerne være koges først ?
- 2013-08-17 08:14:57 Jeg har nu lavet denne pølse i 3 år i træk til vores årlige grill fest ved arbejdet. Den er nu en af de mest populære pølser og jeg kan næsten ikke lave nok. Laver normalt omkring 10 m af den pr år.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider