Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Knækpølser

Knækpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :




Ingredienser:
1 kg.kalvepillekød, ansaltet
1 kg.oksepillekød, ansaltet
1 kg.grisehovedkød, ansaltet
350 g.fedtafpuds, fersk
 
100 g.hvedemel, pr. kg. kød
½ g.hvidløg, pr. kg. kød
5 g.krydderiblanding , pr. kg. kød
 skinkelage
 
 
 Krydderiblanding
 
50 g.peber
25 g.koriander
5 g.kommen
10 g.muskatnød
 


Opskrift:

Til disse pølser kan man godt bruge affaldskød af okse eller kalv. Dette hakkes med hvidløgene gennem 3 mm. skiven på wolfen og udrøres i hurtighakkeren med vand, lidt skinkelage, melet og krydderierne, og nu kommes hovedkødet heri, og når det er hakket og udrørt, til det har en passende konsistens, kommes fedtet deri, og derefter hakkes det hele ud uden tilsætning af vand.

Farsen sprøjtes i krogtarme eller svinetarme, afdrejes eller overbindes i passende størrelse. Pølserne røges nu i en forud opvarmet ovn i varm røg og må uden afbrydelse af varmen, til de er smukt lysebrune. Man må dog ikke fyre så stærkt at pølserne springer. Herefter koges de i 20-25 minutter ved 81-84 grader.

Om ønskes kan man komme lidt tarmfarve i kogevandet, og man opnår derved en rødbrun kulør på pølserne.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 24338 gange,
og udskrevet 454 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Fred Thiesen   -  2011-08-14 19:19:01
1/2 gram hvidløg per kilo kød lyder nærmest af ingenting. Kan det være skrivefejl for 1/2 fed? Og ja, hvad er ansaltet?


stubbing  -  0000-00-00 00:00:00
hvad er ansaltet???