muskatblomme eller muskatnød2 g. muskatblomme eller muskatnød
15-20
hele peberkorn.15-20 hele peberkorn.
Opskrift:
Det afpillede kød hakkes gennem en 4 mm. hulskive, blandet med spækket og sammen med det kørt gennem hakkeren med en 8 mm. hulskive, salt og krydderier blandes i farsen og det æltes godt sammen. Stoppes i en 60 mm. kunsttarm, derefter hængt til modning et døgn, hvorefter det hænges røgovnen til koldrøgning,bortset fra små pauser på fra 4 - 6 timer, skal pølserne være i røg 8 til 9 døgn.
Tips:
Kødet er fra hals,slag og bov.
NB.Hvis man efter at have afpillet kødet, lægger det i fryseren i 2 - 3 timer inden hakningen, får man en mere fast pølse.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 3.8
(9 stemmer)
Opskriften er vist 42558 gange, og udskrevet 1135 gange.
Kommentarer
røgetid - 2016-04-04 22:51:00 kan det passe de skal røge i 8-9 døgn det lyder er meget i forhold til andre opskrifter
kim - 2009-09-17 14:44:15 Hej
Hvor mange pauser på 4-6 timer skal pølserne have under røgningen?
john - 2008-01-19 13:51:13 er du sikker på det er 75 g nitritsalt ?? lyder det ikke af meget ?
Hanne - 0000-00-00 00:00:00 Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses
Hanne - 0000-00-00 00:00:00 Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider