Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Spegepølse af Rådyrkød

Spegepølse af Rådyrkød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Rådyr - Diverse rådyr

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bamse

Indsendt :



Ingredienser:
 Pølse nr:1
3 kg.Rådyrkød
1.8 kg.Svinrspæk
75 g.nitritsalt
75 g.køkkensalt
25 g.st.hvid peber
8 g.koreander
18 stk.peberkerner
12 stk.enebær knust.
 
 Pølse nr:2
3 kg.rådyrkød
1.8 kg.svinespæk
75 g.nitritsalt
75 g.køkkensalt
25 g.st.peber
3 fedhvidløg (12gr.)
6 g.cayennepeber
2 g.muskatblomme eller muskatnød
15-20 hele peberkorn.
 
Opskrift:
Det afpillede kød hakkes gennem en 4 mm. hulskive, blandet med spækket og sammen med det kørt gennem hakkeren med en 8 mm. hulskive, salt og krydderier blandes i farsen og det æltes godt sammen. Stoppes i en 60 mm. kunsttarm, derefter hængt til modning et døgn, hvorefter det hænges røgovnen til koldrøgning,bortset fra små pauser på fra 4 - 6 timer, skal pølserne være i røg 8 til 9 døgn.

Tips:

Kødet er fra hals,slag og bov.

NB.Hvis man efter at have afpillet kødet, lægger det i fryseren i 2 - 3 timer inden hakningen, får man en mere fast pølse.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.8    (9 stemmer)

Opskriften er vist 40509 gange,
og udskrevet 1122 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

røgetid  -  2016-04-04 22:51:00
kan det passe de skal røge i 8-9 døgn det lyder er meget i forhold til andre opskrifter

kim  -  2009-09-17 14:44:15
Hej Hvor mange pauser på 4-6 timer skal pølserne have under røgningen?

john  -  2008-01-19 13:51:13
er du sikker på det er 75 g nitritsalt ?? lyder det ikke af meget ?

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses

Hanne  -  0000-00-00 00:00:00
Ta kanon lang tid ,men er helt bestemt det hele hver, kan fryses