Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Leverpølse

Leverpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse svinekød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt af : Bamse

Indsendt :



Ingredienser:
1000 g.bov eller kæbesnitter
800 g.svinelever
40 g.salt
10 g.st. peber
40 g.allehånde
2 store løg
 


Opskrift:

Skær snitterne i strimler,kom dem i kogende vand,laddet koge i ca. 30 min.(det er en god ide at have en kogepose af gase eller hvid bomuld)leveren som også er snittet får samme behandling,men bare i 2 min.,de skrællede løg skal lige skoldes. Hak først spæk og løg 3 gange,derefter leveren kun en gang,kom det hele op i en skål,bland saltog krydderi i og rør massen godt sammen til den binder,fedtet fra kogevandet skummes af og røres i massen. lad det hele køle af inden stopningen. stoppes i naturtarme,svinetarme kan benyttes. koges og røges.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.9    (12 stemmer)

Opskriften er vist 21818 gange,
og udskrevet 298 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Karsten  -  2020-01-21 13:24:59
Ja, jeg har da lyst til at smide mine 5 pølser ud, da jeg fulgte opskriften. 4 gr. allehånde er nok mere rigtigt end 40...


  -  2010-01-27 11:22:02
Hvor meget spæk???


kokkemor  -  2008-10-05 20:32:02
skal der ikke stå 4gr allehånde? 40gr er rigtig meget.