Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Cervelatpølser

Cervelatpølser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Blandet kød - Andet blandet kød

Oprindelsesland : Danmark

DanmarkIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.kalve eller oksepillekød, ansaltet
66 g.skåret spæk.
 
250 g.kartoffelmel, pr. kg. kød
85 g.hvedemel, pr. kg. kød
8 g.krydderiblanding, pr. kg. kød
 g.hvidløg, pr. kg. kød
 g.opløst farve, pr. kg. kød
 skinkelage
 
 
 Cervelatpølsekrydderiblanding
 
50 g.peber
30 g.koriander
20 g.muskatnød
 


Opskrift:

Kødet hakkes med hvidløgene gennem 3 mm. skiven på volfen, hvorefter det kommes i hurtighakkeren og udrøres med vand, lidt skinkelage, melet, krydderierne og farven, til det har fået en tilpas konsistens. Når dette er opnået, tilsættes spækket, og dette hakkes til det er i passende terninger

Farsen stoppes nu ikke for fast i udblødte morløse, som overbindes 1-2 gange alt efter morløsens størrelse. Om ønskes kan man overbinde flere gange for at opnå ganske små pølser, som kaldes lyonner.

Nu røges pølserne i halvvarm ovn 3-4 timer og koges derefter ved 81-84 grader i ½- ¾ time. Efter at være optaget af kedlen aftøres de med et rent stykke og lakeres med pølselak, mendens de er varme.

Såfremt man har samlet farsrester m.m. som man ønsker hakket med i cervelatfarsen, bør alt hakkes genne 3 mm. skiven på kødhakkeren og derefter røres i farsen, når denne har opnået den ønskede konsistens, altså lige før spækket tilsættes.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 14576 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu