Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Kødpølse

Kødpølse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

PålægRet : Pålæg - Hjemmelavet diverse pølser

Hovedingrediens : Svinekød - Hakket svinekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1 kg.magert svinekød
3/4 kg.spæk
25 g.salt
1/2 tsk.nitrit
1/2 tsk.stødt hvid peber
1 tsk.stødt allehånde
1 kopvarm suppe
 


Opskrift:

Kødet hakkes til det er meget finthakket, heri æltes krydderierne samtsuppen en skefuldn ad gangen, farsen sakl være som en grød

Farsen fyldes i kødpølsetarmene som drysses med salt, henstårkøligt i 12 timer.

Herefter aftørres de og lægges i kogende vand i ca. ½ time.

Tips:

Samme fars kan anvendes til bajerske pølser




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.6    (10 stemmer)

Opskriften er vist 25077 gange,
og udskrevet 379 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

ole   -  2018-03-28 19:20:48
vil gerne vide hvilke suppe man skal bruge


  -  2015-12-05 17:03:54
De fleste større supermarkeder med egen slagter har tarme. Man kan få gennemsigtige kogetarme som er fine til det...


lars7  -  2011-02-26 13:42:51
man kan godt bruge nitritsalt istedet for alm salt,men de smager ikke af meget, vil nok komme mere dobbelt peber og mere salt til samt krydderi, men det er kun min mening, pas på ikke og lav dem for store så skal man bruge en svømmehal for at koge dem. mvh lars.


michael  -  2010-06-28 11:22:25
tarme kan købes på www.danishoutdoor.dk til en overkommelig pris, samt pølsestopper kan ligeledes købes dér, røgeovne til spegepølser, krydderiblandninger til diverse pølser, så det der ingen ben i!


Johnny  -  0000-00-00 00:00:00
kødpølser må kun koges på 80 grader ellers kommer der fedtudslag. prøv 80 grader og for hver cm. 10 minutter.


John  -  0000-00-00 00:00:00
Er det det samme som servolatpølse.??


Mette  -  0000-00-00 00:00:00
-kan man udelade nitrit?


Per K  -  0000-00-00 00:00:00
Tarme er ikke noget der bliver solgt så meget af så hvis vil prøve selv at lave pølser skal man nok prøve den lokale slagter, om han har tarme til pølser


Løkke  -  0000-00-00 00:00:00

jeg kunne godt savne en oplysning om hvor man kan købe kødpølsetarme og også til bajerske pølser, ellers ser det godt ud