Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Hjemmelavet diverse pølser 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
2.6 -12

Hjemmelavede Lammepølser

4.9 -8

Fransk-marokansk Merguez pølse

4.1 -7

Merguez

3.6 -11

Kødpølse

4 -14

Kålpølser

3.2 -10

Julerullepølse

3.1 -4

Hjemmelavet pølse

4.1 -9

Forsaltning af kød til spegepølser

2.4 -17

Salamipølse ( Spegepølse )

2.2 -4

Flæskesalami

3.9 -12

Fårespegepølse

2.5 -7

Flæskepølser kaldet røget medister

3.6 -5

Kålpølser (Berliner-kålpølser)

1 -67

Wienerpølsekrydderiblanding - Wienerblanding

3.6 -4

Thepølser

4.3 -4

Smørepølser

5 -3

Kødfars

2.8 -7

Grofthakket medisterpølse

3.2 -6

Medisterkrydderiblanding

3.4 -5

Finthakket medisterpølse

2.8 -3

Opløsning af kødfarve

2.9 -8

Kødpølser

5 -3

Kødpølsekrydderiblanding

2.8 -6

Jagtpølser

5 -1

Skinkepølser

4 -2

Malakoff (pølser)

4.3 -3

Malakoff med tunge (pølser)

5 -2

Mortadelpølse

3 -4

Cervelatpølser

5 -4

Knækpølser

5 -4

Fede hamburgerpølser

3.8 -3

Magre hamburgerpølser

4 -8

Fede leverpølser

1.1 -9

Leverpølser (faste)

3.1 -18

Blodpølse

2.8 -2

Tungepølser

1.3 -168

Wienerpølser (Hjemmelavet grillpølser)

4 -4

Frokostpølser

4.8 -9

Enebærrøget skærepølse

2.3 -3

Vegetarisk Skærepølse

2.5 -6

Jagtpølse

3.2 -10

Thyringer Blodpølse

3.9 -12

Bamses Tungepølse

3.2 -5

Polsk - Landpølse

3.8 -9

Spegepølse af Rådyrkød

4.1 -4

Hjemmelavet kalkunmedister

2.9 -12

Leverpølse

1.6 -8

Kielbasa

4.9 -4

Nürnberger Bratwurst