Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Opskrifter med Svinefilet 

Kokkens favorit
Se opskriften
Svinefilet stegt som vildt
Skær kødet i ½-1 cm. tykke skiver ca ¾ igennem fileten. Læg ¼-½ skiver røget bacon imellem hver skive. Krydr. Kødstykket med knuste enebær, salt og peber. Læg det i et ovnfast fad eller en lille bradepande. Brun stegen ved 225 grader...
se mere her


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
4.5-4 Der er billeder til denne opskrift    Opskriften har næringsberegning   

Svinefilet stegt som vildt

4.5-4

Svinekød med blomkål og gulerødder

4.8-2

Gravad svineryg med chili, ingefær og honning

3.5-4

Grillede, marinerede medailloner med pestokartofler

5-2

Grillstegte sauté skiver med salsa

5-1

Filet Royal med basilikumpanade

3.9-9

Baguette med indiskkrydrede sauté skiver

5-1

Svinefillet i mild senneps sauce

4.5-2

Svinefilet med karamelliseret endivie, rosmarin dauphines og æblesky

4.2-5

Krydret svinekødssuppe

4.3-4

Japansk svine-sauté med ingefær

4.8-2

Svinefilet med bønner og baba ganoush

5-2

Let sommersalat med røget svinefilet

3.3-2

Wok med svinefilet

5-1

Svinefilet i mild senneps sauce

5-1

Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser

3.3-3

Chilimedaljoner med grøntsagssalat og grøn pasta

4.9-33

Filet Royal ”Asian Style”

3-6

Filet Royal fra Hawaii

2-4

Filet Royal i svinenet med forårsgrønt i fynsk rygeost

2-5

Filet Royal med kål i kål, bagte tomater og kartoffelpuré

5-2

Filet Royal med persillepanade, syltede grøntsager og rødvins-rødbedesauce

4.5-2

Filet Royal med rødbedesalat

3.5-4

Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

3.3-3

Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer

5-1

Grillstegte marinerede sauté skiver med avokadosalsa

1-9

Grillstegte medaljoner af svinefilet med marokkanske krydderier og danske sommergrøntsager

5-1

Grillstegte medaljoner og aubergineskiver med kartofler

5-1

Grillstegte sauté skiver og grove grøntsager

1.4-5

Grisen som elskede Mao

5-1

Kold Filet Royal i mild karryolie med tomat-dildkompot

4.8-6

Marinerede sauté skiver med grøntsager

5-3

Marinerede sauté skiver med jordnøddesauce

5-1

Medaljon asian style

5-2

Medaljon med couscous, rodfrugter og estragon

4-4

Medaljon med gratineret fennikel og rødløg

5-1

Medaljoner Camenbert frite

5-2

Medaljoner med blomkålssalat

5-3

Medaljoner med dildpesto

5-4

Medaljoner og majs på grill med limesmør og tomatsalat

5-1

Medljoner med salvie og grillede grøntsager

5-1

Nigiri og Chirashi med barbecued medaljon af svinefilet

5-2

Pestostegt Filet Royal med ovnbagte rabarber, baconsvøbte asparges og marinerede kartofler

5-6

Retur fra Østen

5-1

Sauté skiver fra Peking

4.8-2

Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat

5-1

Sauté skiver med bagte tomater og honning-/ sennepsdressing

5-1

Sauté skiver med bulgur og gurkemeje

5-1

Sauté skiver med citrongræs og chili

5-1

Sauté skiver med pasta, svampe og rucolasalat

4.5-2

Sauté skiver med pasta-ærtesalat

5-1

Sauté skiver med rosmarin og æble/løg kompot

5-1

Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod

3-5

Thailandske medaljoner med karry og kokosmælk

2-3

Svensk svinekam

5-1

Sautéskiver med chilikrydret pasta

3.8-2

Krydret skinkespyd med kartoffeltortilla

3-1

Indbagt svinefilet med kartofler, salat og chilidressing

2.5-1

Indbagt Svinefilet med champignonsauce, ristede kartofler og appelsinsalat

4-8

Svinefilet