Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filet Royal fra Hawaii

Filet Royal fra Hawaii, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
500 g.Filet Royal
100 g.optøede krebsehaler
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Lun ananassalat:
1 ananas
1 ds.bambusskud
0.5 rød chili
0.5-1 spsk.sukker
200 g.spæde spinatblade eller rucola
0.5 spsk.olie
 
 Dressing:
1 dl.piskefløde
1 spsk.citronsaft
1 spsk.sukker
1 tsk.paprika
 
 Pynt:
 purløg
0.5 rød chili
 
 Tilbehør
250 g.flutes
 


Opskrift:

Kødet
Skær et snit midt igennem fileten med en skarp kniv. Krydr krebsehalerne med salt og peber. Kom krebsehalerne ind i fileten. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme og brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Kom kødet i et ildfast fad, og stil det i ovnen ved 160 grader i ca. 45 minutter. Tag kødet ud af ovnen. Skær kødet i 8 skiver. Hvis kødet ikke skal spises straks, kan det pakkes det i stanniol ind-til servering.

Lun ananassalat
Skær ananassen i tern og kom dem i en stor gryde eller sauterpande. Tilsæt bambusskuddene uden lage. Fjern mellemvægge og frø fra chilien. Skær chilien i meget små tern og kom det i gryden til ananassen og bambusskuddene. Varm det. Smag til med salt samt sukker afhængigt af hvor sød ananassen er. Varm spinaten i varm olie på en pande.

Dressing
Pisk fløden let stift og smag den til med citronsaft, sukker, salt og paprika. Kom dressingen i en lille skål.

Hvis retten anrettes på tallerken. Kom først spinaten på tallerkenen. Kom ananas- bambusskudblandingen i en form/skål eller kop og vend det oven på spinaten. Stil en skive kød ovenpå. Pynt med nogle stilke purløg samt rød chili i skrå skiver. Dressingen serveres til.

Hvis retten serveres på fad. Spinaten varmes sammen med ananas-bambusblandingen. Blandingen lægges nederst i serveringsfadet. Kødet skæres i tyndere skiver og lægges i en stribe midt på blandingen. Dressingen serveres til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 9342 gange,
og udskrevet 115 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu