Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat

Sauté skiver i kinesisk Teriyakisalat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :





Ingredienser:
500 g.sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
 salt
 peber
0.5 spsk.olie
 
 Marinade:
1 dl.Teriyakisauce
2 tsk.sesamfrø
2 tsk.frisk ingefær
0.25 frisk rød chili
1 lime
 
250 g.risnudler
1 dl.olie
 
250 g.små svampe fx markchampignon
1 grøn peberfrugt
1 rød peberfrugt
4 forårsløg
0.5 spsk.olie
1 dl.bouillon
 frisk timian
 


Opskrift:

Marinade
Bland Teriyakisauce, sesamfrø, revet ingefær, chili i tynde skiver og 2 spsk limesaft.

Vend sauté skiverne i marinaden og stil dem i køleskabet i mindst ½ time. Kom kødet i en si og gem marinaden. Krydr kødet med salt og peber. Lad olien blive godt varm på en pande eller i en wok ved kraftig varme. Læg skiverne på panden. Vend dem straks. Tag skiverne op på en tallerken.

Tag lidt af de rå nudler fra og friter dem i varm olie et øjeblik. Lad dem dryppe af på køkkenrulle. Kog resten af nudlerne i vand.

Svits hele, små champignon, strimler af peberfrugter og fintsnittede forårsløg i olien på panden. Tilsæt bouillon og marinade og lad det koge igennem. Tilsæt kød og de kogte nudler. Smag til med salt og peber.

Pynt med friterede nudler og frisk timian.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6112 gange,
og udskrevet 99 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu