Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Svinekød med blomkål og gulerødder

Svinekød med blomkål og gulerødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Kina

KinaIndsendt :



Ingredienser:
400 g.svinefilet
1.5 spsk.samba olek
4 hakkede hvidløgsfed
2 dl.svinekødsbouillon
600 g.blomkål
3 gulerødder
2 citroner
1 spsk.maizena
2 spsk.olie
0.5 tsk.salt
 ris
 
Opskrift:
Kødet strimles og hældes i en skål sammen med samba olek, hvidløg og trækker i 20 min. Bland ½ dl bouillon med maizenamel og stil det til side.

Blomkålen deles i små buketter og gulerødderne skæres i tynde strimler. Citron skæres i tynde skiver. Opvarm olien i wok og steg grøntsagerne i 4 min, Drys med salt og læg dem i et fad.

Imens steges kødet over 2 gange .

Kom alle ingredienser i wokken og hæld saucen over og ½ delen af citonskiverne.

Server med ris og pynt med resten af citronskiverne.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (4 stemmer)

Opskriften er vist 18699 gange,
og udskrevet 344 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Gitte C.  -  2007-08-27 17:52:05
Brug kun citrolsaft. Der stod ikke at citronen skulle skrælles, og den blev bitter.