Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Svinefilet i mild senneps sauce

Svinefilet i mild senneps sauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
600 g.svinefilet
0.5 tsk.salt
 kværnet sort peber
2 spsk.smør
0.5 dl.cognac
 
1 dl.grønsagsfond
3 dl.creme fraiche
1 fedpresset hvidløg
4-5 spsk.fransk sennep
0.5 dl.hakket persille
1 spsk.hakket karse
 


Tilbehør:
Kogte ris eller kartoffelmos samt salat på separate tallerkener.
Opskrift:

Puds fileterne og skær kødet i skiver. Hak løgene, persillen og karsen. Mål cognacen op.

Varm en pande godt op og brun smørret. Læg kødet i og brun det hurtigt på høj varme. Sluk for blusset, tilsæt cognacen og tænd straks for blusset igen (Eller bare fjern panden fra blusset) Når cognacen er brændt ud, krydder med nymalet peber.

Tilsæt creme fraiche og kog op. kog grønsagsfonden og tilsæt den pressede hvidløg. Rør rundt og smag til med salt. Lad alt småkoge et par minutter. Smag til sidst filetsovsen til med sennep og de hakkede urter. Rund af med 1spsk. koldt smør




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 11544 gange,
og udskrevet 148 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Bodil  -  2008-08-20 23:52:51
Meget lækker ret, men obs at der er fejl i opskriften: de under tilberedningen nævnte løg er ikke nævnt under ingredienser og nævnes heller ikke under tilberedningen. Skal formentlig i givet fald koge i sovsen nogle min. før urterne tilsættes.