Bland sojasauce, knust hvidløg, revet ingefær, krydderier, sukker og sesamfrø i en skål. Hvis der bruges frisk chili, skal den være finthakket. Tilsæt fintrevet limeskal og 1 spsk limesaft. Vend sauté skiverne i marinaden og stil dem i køleskab i mindst ½ time.
Til saucen svitses finthakket løg, hvidløg og en chili i olie i en gryde i et par minutter. Tilsæt 1 dl vand, peanut-butter, 2 spsk limesaft, sojasauce og sukker. Kog saucen igennem under omrøring. Smag saucen til med salt og peber. Saucen kan serveres enten kold eller varm. Pynt evt. med lidt friskhakket chili ved servering.
Kog risene.
Snit grøntsagerne til salaten fint. Smag til med lidt citronsaft og sukker.
Steg de marinerede sauté skiver på en varm grillpande eller en almindelig pande ½-1 minut på hver side.
Pynt med lime i både.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 5
(3 stemmer)
Opskriften er vist 5660 gange, og udskrevet 119 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider