Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser

Carpaccio af Filet Royal med mizuna og radiser, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
500 g.Filet Royal
 salt
 peber
1 spsk.olie
 
 Dressing:
2 spsk.sesamolie
2 spsk.sojasauce
0.5 lime
1 knsp.sukker
 
 Salat:
1 spsk.frisk ingefær
1 grøn chili
0.5 bdt.radiser ca. 6 stk.
 frisk koriander
100 g.salat fx mizuna eller rucola
 
 Tilbehør:
500 g.brød
 


Opskrift:

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med salt og peber. Lad olien blive varm på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Læg kødet i et ildfast fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30–40 minutter. Bruges et stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. Stil kødet i køleskabet evt. til næste dag. Skær kødet i papirtynde skiver og læg det på et fad eller på fire tallerkener. Pisk sesamolie og soja sammen. Smag til med limesaft, sukker, peber og evt. salt. Hæld dressingen over kødet ved servering. Hak ingefær fint. Halvér chilien og fjern kerner og mellemvægge, før den skæres i tynde strimler. Skær radiser i meget tynde skiver evt. på langs. Pluk korianderblade. Bland ingefær, chili, radiser, koriander og salat i skålen, hvor dressingen har været. Fordel salaten over kødet og servér med det samme.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 7920 gange,
og udskrevet 89 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu