Indbagt Svinefilet fra Rahbek1 pk. Indbagt Svinefilet fra Rahbek
600
g.
kartofler gene små med skræl600 g. kartofler gene små med skræl
Salat: Salat:
0.5
icebergsalat 0.5 icebergsalat
appelsinskiver appelsinskiver
Dressing: Dressing:
4
spsk.
olie4 spsk. olie
2
tsk.
citronsaft2 tsk. citronsaft
1
spsk.
dijonsennep1 spsk. dijonsennep
1
spsk.
honning1 spsk. honning
salt salt
Opskrift:
Indbagt Svinefilet:
Tilberedes i ovn fra frossen stand. Forvarm ovnen. Placer produktet på en forvarmet bageplade – evt. på bagepapir – midt i ovnen. Tilberedningstiden for ovn er ca. 50 min. ved 200°C eller varmluftsovn ca. 45 min. ved 180°C. Lad produktet hvile 5 min. inden udskæring og servering. Butterdejen skæres forsigtigt ud med en brødkniv. Ved mere end 2 portioner i ovnen forlænges bagetiden.
Kog kartoflerne, hvorefter de halveres og ristes på pande i olie. Til sidst vendes de i friske krydderurter.
Bland salaten og hæld dressingen over.
Server tilbehøret til den Indbagte Svinefilet.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 2.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 17917 gange, og udskrevet 243 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider