Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filet Royal ”Asian Style”

Filet Royal ”Asian Style”, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :




Ingredienser:
1 Filet Royal, 400-500 g
2 spsk.tørret hel koriander
½ spsk.sorte peberkorn
1 spsk.groft salt
1 spsk.sesamolie
 
 Salat:
1-2 bdt.radiser
30-50 g.frisk ingefær
1-2 stærke chilier
1 bdt.rucola
 frisk koriander efter ønske
 
 Dressing
1 moden lime
½ spsk.sojasauce
1 spsk.sesamolie
 salt
 peber
 


Tilbehør:
Brød
Opskrift:

Blend koriander med peberkorn og salt i 1-2 minutter eller stød det i en morter. Læg blandingen på et stykke bagepapir eller et rent skærebræt, og rul kødet rundt i krydderblandingen, så det er jævnt fordelt hele vejen rundt om kødet. Varm sesamolien på en pande ved jævn varme og brun kødet stille og roligt på alle sider. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 35 minutter. Brug et stegetermomenter. Centrumtemperaturen skal være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen. Servér kødet lunt eller koldt. Skær kødet i tynde skiver. Snit radiserne og skrællet ingefær i fine strimler. Halvér chilierne, fjern kerner og mellemvægge. Skær chilierne i strimler. Bland salaten. Klem saften ud af limen og rør dressingen sammen. Smag den til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (32 stemmer)

Opskriften er vist 12442 gange,
og udskrevet 127 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu