Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Filet Royal ”Asian Style”

Filet Royal ”Asian Style”, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Asien

AsienIndsendt :



Ingredienser:
1 Filet Royal, 400-500 g
2 spsk.tørret hel koriander
½ spsk.sorte peberkorn
1 spsk.groft salt
1 spsk.sesamolie
 
 Salat:
1-2 bdt.radiser
30-50 g.frisk ingefær
1-2 stærke chilier
1 bdt.rucola
 frisk koriander efter ønske
 
 Dressing
1 moden lime
½ spsk.sojasauce
1 spsk.sesamolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Blend koriander med peberkorn og salt i 1-2 minutter eller stød det i en morter. Læg blandingen på et stykke bagepapir eller et rent skærebræt, og rul kødet rundt i krydderblandingen, så det er jævnt fordelt hele vejen rundt om kødet. Varm sesamolien på en pande ved jævn varme og brun kødet stille og roligt på alle sider. Læg kødet i et ovnfast fad og stil det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og steg kødet i ca. 35 minutter. Brug et stegetermomenter. Centrumtemperaturen skal være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen. Servér kødet lunt eller koldt. Skær kødet i tynde skiver.

Snit radiserne og skrællet ingefær i fine strimler. Halvér chilierne, fjern kerner og mellemvægge. Skær chilierne i strimler. Bland salaten. Klem saften ud af limen og rør dressingen sammen. Smag den til med salt og peber. Hæld dressingen over salaten.

Server brød til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (33 stemmer)

Opskriften er vist 12819 gange,
og udskrevet 154 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu