Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4-500 g.Filet Royal
1 spsk.olie
 salt
 peber
2-3 grene rosmarin eller 1-2 spsk tørret
 
 Salsa:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 skalotteløg
6 tomater
0.5 citron
1 spsk.olivenolie
 frisk basilikum
 
 Tilbehør:
400 g.pasta
1 spsk.oliventapenade
 


Opskrift:

Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Krydr med salt, peber og rosmarin. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30 - 40 minutter. Bruger du stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. Skær peberfrugterne i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål sammen med fintsnittet løg og tomater i tern. Hæld saften af ½ citron, olie, hakket basilikum, salt og peber over og smag salsaen til. Kog pastaen. Efter afdrypning vendes den med oliventapenade. Anret kødet i meget tynde skiver på et fad. Hæld salsaen over kødet.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8643 gange,
og udskrevet 166 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu