Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat

Filet Royal med salsa af peberfrugt og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
4-500 g.Filet Royal
1 spsk.olie
 salt
 peber
2-3 grene rosmarin eller 1-2 spsk tørret
 
 Salsa:
1 rød peberfrugt
1 gul peberfrugt
2 skalotteløg
6 tomater
0.5 citron
1 spsk.olivenolie
 frisk basilikum
 
 Tilbehør:
400 g.pasta
1 spsk.oliventapenade
 
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun hurtigt kødet på alle sider. Krydr med salt, peber og rosmarin. Læg kødet i et ildfast fad og sæt det i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30 - 40 minutter. Bruger du stegetermometer, skal centrumtemperaturen være 60 grader. Tag kødet ud af ovnen og lad det afkøle. Skær peberfrugterne i tern på ca. 1 x 1 cm. Læg dem i en skål sammen med fintsnittet løg og tomater i tern. Hæld saften af ½ citron, olie, hakket basilikum, salt og peber over og smag salsaen til. Kog pastaen. Efter afdrypning vendes den med oliventapenade. Anret kødet i meget tynde skiver på et fad. Hæld salsaen over kødet.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.5    (2 stemmer)

Opskriften er vist 8889 gange,
og udskrevet 187 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu