Sauté skiver med bulgur og gurkemeje

Sauté skiver med bulgur og gurkemeje, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :     

Ingredienser:
250 g.sauté skiver af svinefilet ½ cm tykke
0.5 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Bulgursalat:
1 dl.bulgur
0.5 agurk
2 tomater
0.5 løg
2 fedhvidløg
1 spsk.olie
1 spsk.gurkemeje
1 knsp.cayennepeber
 frisk mynte eller persille
 
 Tilbehør:
150 g.brød
 
Opskrift:
Hæld 2 dl kogende vand over bulguren og lad det stå i 15 minutter.

Skær agurken igennem på langs og fjern kernerne med en ske. Skær agurken i tern. Skær tomaterne i tern. Hak løg og hvidløg fint. Kom det i en skål. Tilsæt olie, gurkemeje og cayennepeber.

Kom bulguren i koldt vand. Lad vandet dryppe af i en si. Kom bulguren i skålen med grøntsagerne. Smag til med salt, peber og finthakket mynte eller persille.

Dup sauté skiverne tørre med køkkenrulle. Lad olien blive godt varm på en pande. Krydr skiverne med peber. Læg sauté skiverne på panden og vend dem straks. Tag skiverne af panden og krydr med salt.





karakterer:
Opskriften er vist 6330 gange,
og udskrevet 141 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu