Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Gravad svineryg med chili, ingefær og honning

Gravad svineryg med chili, ingefær og honning, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

ForretterRet : Forretter - Forretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
400 g.svinefilet, afpudset
2 småtørrede chili
2 spsk.salt
 spsk.honning
3 cm.revet ingefær
10 drejpå peberkværnen
 
 yoghurt:
1 agurk
1,5 dl.skæreyoghurt
½ dl.piskefløde
1 lille bdt.koriander
 citronsaft
2 fedhvidløg
 


Opskrift:

Stød krydderierne i morteren. Smelt honningen og rør krydderierne i. Hæld blandingen i en lille skål. Gnid svinefileten i krydderihonningen. Lad den trække 3-4 døgn i køleskabet. Vend den en gang i døgnet. Gnub den lidt når du vender den.

Rør fløde og yoghurt sammen. Riv agurken groft, drysses med lidt salt og kom den i et andet dørslag til afdrypning ca 30 minutter. Skyl agurkestrimlerne og dup dem bagefter tørre, hvis de er for salte. Rør dem direkte i flødeyoghurten hvis de er tilpas i smagen. Knus hvidløget og hak det fint med korianderen. Kom begge dele i yoghurten og smag til med salt, peber og citronsaft. Lad blandingen trække mindst 30 minutter. Skær tynde skiver af svinet og giv til.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)

Opskriften er vist 11925 gange,
og udskrevet 172 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

sr  -  2011-01-22 16:12:08
Fantastisk ret. Jeg var lidt skeptisk over svinekød tilberedt uden varme. Brugte dog mørbrad i stedet, det kan klar anbefales.