Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Filet Royal med basilikumpanade

Filet Royal med basilikumpanade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
600 g.Filet Royal
1 spsk.olie
 salt
 peber
 
 Basilikumpanade
1 bakkefrisk basilikum
½ citron
2 spsk.rasp
1 fedhvidløg
2 skiverserrano eller parma spegeskinke
1 pasteuriseret æggeblomme
 
 Balsamico
 dl.balsamico
10 g.smør
 
 Tilbehør
800 g.nye kartofler
500 g.grønne asparges
 
Opskrift:
Kødet:
Dup Filet Royal tør med køkkenrulle. Varm olien på en pande ved god varme. Brun kødet på alle sider. Krydr med salt og peber. Læg kødet i et ildfast fad.

Basilikumpanade:
Blend basilikum, skallen af den halve citron, rasp, hvidløg og spegeskinke i en hurtighakker, blender eller foodprocessor. Krydr massen med salt og peber og rør den til sidst sammen med æggeblomme. Rul panaden ud i passende størrelse mellem to stykker film - træk det ene stykke film af. Læg panaden på kødet, tryk det fast og træk det sidste stykke film af.

Kødet:
Sæt stegen midt i en kold ovn. Tænd ovnen på 160 grader og lad kødet stege 30-40 minutter. Bruges stegetermometer skal centrumtemperaturen være 60-65 grader. Ved 60 grader er kødet rosa, ved 65 grader er det netop gennemstegt. Skær kødet i skiver ved servering.

Balsamico:
Kog ved kraftig varme balsamico ind til det halve. Pisk koldt smør i små tern i balsamicoen lige før servering, så saucen jævner let. Bruges som en streg på tallerkenen ved servering.

Tilbehør:
Kog kartoflerne Damp asparges i ca. 3 minutter


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9559 gange,
og udskrevet 177 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu