Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaljon med gratineret fennikel og rødløg

Medaljon med gratineret fennikel og rødløg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :




Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke
1 spsk.olie
0.25 fedhvidløg
 salt
 peber
75 g.bacon i tern
 
 Gratineret fennikel og rødløg:
2 fennikel
1 rødløg
1 gulerod
1 dl.hønsebouillon
120 g.fast ost fx. Emmentaler
 frisk rosmarin
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
 Brød
 


Opskrift:

Gratineret fennikel og rødløg: Snit fennikel og rødløg i tynde både og guleroden i tynde skiver på skrå. Steg bacon på en tør pande. Tilsæt grøntsagerne og steg videre ca. 1 minut. Læg det hele i et ovnfast fad. Hæld bouillonen over og krydr med salt og peber. Riv osten og drys den over retten. Sæt fadet i ovnen ved 200 grader i ca. 30 minutter til osten er gylden. Kødet: Dup kødet tørt med køkkenrulle. Krydr med peber. Steg kødet på en pande i olien. Brun først kødet 1 minut på hver side ved god varme. Skru ned til middel varme og steg 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og en anelse hvidløg. Anret medaljoner oven på urterne og pynt med en kvist frisk rosmarin.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (2 stemmer)

Opskriften er vist 6906 gange,
og udskrevet 153 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu