Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Medaljoner Camenbert frite

Medaljoner Camenbert frite, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
4 medaljoner af svinefilet 2½ cm tykke à 100 g.
1-2 æg
2 dl.rasp
 salt
 peber
1-2 spsk.frisk timian eller 1-2 tsk. tørret
4 dl.olie
 
 Syltede solbær:
100 g.solbær
100 g.sukker
 
 Camembertcreme:
2 dl.piskefløde
200 g.moden camembert
 
 Croutons:
4 skiverlyst brød
1 tsk.olie
 


Opskrift:

Syltede solbær:
Kog sukker og solbær sammen og stil det på køl.

Camembertcreme:
Kog fløde og camembert sammen, til osten er smeltet. Si det. Serveres varm.

Kødet:
Skær hver medaljon i 4-5 strimler på 1-1½ cm bredde. Slå ægget ud i en skål. Kom strimlerne i og vend dem omhyggeligt. Kom rasp, salt, peber og timianblade på en tallerken. Vend kødet i raspen. Lad olien blive godt varm i en wok/gryde. Steg kødet ad 2-3 omgange. Tag det op af olien, så snart det er lysebrunt og lad det dryppe af på køkkenrulle. Servér straks.

Skær brødet i 1-2 cm brede stave og rist det i ovn eller på pande til det er lysebrunt. Dryp brødet med lidt olie.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 5485 gange,
og udskrevet 67 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu