Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer

Glaserede medaljoner med timianstegte kartofler og porrer, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 medailloner af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk.olie
 salt
 peber
0.5 rød chili
3 spsk.brun farin
2 spsk.tomatpuré
1 citron
1 dl.æblejuice
1 spsk.balsamico
 
 Timianstegte kartofler og porrer:
1 bagekartoffel
0.5 rødløg
0.5 gulerod
2 porrer
2-3 spsk.olie
 frisk timian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Fjern mellemvægge og frø i chilien. Bland farin, tomatpuré, saft af ½ citron og chili i bittesmå tern - eller kom det i en blender. Skær kartoffel og løg i tynde både. Skær gulerod i små tern. Skær porrerne i tynde ringe. Varm olien godt op på en pande. Rist først kartoffelskiverne. Kom gulerod ved, derefter porrer og sidst løg. Krydr med timian, salt og peber og rist det færdigt på panden. Pynt med timian. Dup kødet tørt med køkkenrulle. Opvarm olien på en pande. Krydr kødet med salt og peber. Brun kødet ca. 1 minut på hver side. Skru op for varmen. Tilsæt farinblandingen og steg yderligere 2 minutter på hver side. Tag kødet af. Dæk det med stanniol. Kom æblejuice og balsamico på panden og lad saucen koge ind, til konsistensen er som sirup.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
3.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11515 gange,
og udskrevet 215 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

  -  2010-04-04 20:38:12
God opskrift. Vi kom dog grøntsagerne i ovnen