Japansk svine-sauté med ingefær

Japansk svine-sauté med ingefær, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Oprindelsesland : Japan

JapanIndsendt :      Red :

Ingredienser:
500 g.mager afpudset svinefilet
2 spsk.olie
200 g.bambusskud (fra dåse)
4 stilkebladselleri
500 g.squash
2 mellemstore porrer
 
 Marinade:
1 spsk.frisk revet ingefær
1 dl.sojasauce
2 spsk.farin
2 spsk.tør sherry eller sake
 
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm). Rør marinaden sammen. Rens de friske grøntsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler. Varm olien i en wok. Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter. Tag kødet op. Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring. Laæg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere. Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over. Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.

Servér sautéen med løse ris.





karakterer:
Opskriften er vist 13445 gange,
og udskrevet 404 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
1 dl soya sauce?! du må være gal