mager afpudset svinefilet 500 g. mager afpudset svinefilet
2
spsk.
olie 2 spsk. olie
200
g.
bambusskud (fra dåse) 200 g. bambusskud (fra dåse)
4
stilke
bladselleri 4 stilke bladselleri
500
g.
squash 500 g. squash
2
mellemstore porrer 2 mellemstore porrer
Marinade: Marinade:
1
spsk.
frisk revet ingefær 1 spsk. frisk revet ingefær
1
dl.
soyasauce 1 dl. soyasauce
2
spsk.
farin 2 spsk. farin
2
spsk.
tør sherry eller sake 2 spsk. tør sherry eller sake
Opskrift:
Skær kødet i meget tynde skiver (2-3 mm). Rør marinaden sammen. Rens de friske grøntsager og snit dem fint. Skær bambusskudene i strimler. Varm olien i en wok. Brun kødskiverne ved god varme under konstant omrøring ca. 2 minutter. Tag kødet op. Svits porre og bladselleri ved god varme ca. 2 minutter under konstant omrøring. Laæg squash og bambusskud i gryden og svits 1 minut mere. Læg kødet tilbage i gryden og hæld marinaden over. Rør igennem og lad retten sautere nogle minutter under låg.
Servér sautéen med løse ris.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.3
(4 stemmer)
Opskriften er vist 12419 gange, og udskrevet 382 gange.
Kommentarer
mikkel - 0000-00-00 00:00:00 1 dl soya sauce?! du må være gal
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider