Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod

Suppe af medaljon, kål, løg og gulerod, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Svinefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
2 medaljon af svinefilet 2 ½ cm tykke
1 spsk.olie
1 løg
1 gulerod
2 bagekartofler
1/8 hvidkål eller ¼ spidskål eller 1/8 hvidkål 200 g
4 skiverstærk italiensk chilipølse eller chorizo ½-1 cm tykke
5 dl.kalvebouillon
 persille
 salt
 peber
 
 Tilbehør:
150 g.brød
 evt.revet parmesanost
 
Opskrift:
Dup kødet tørt med køkkenrulle. Varm olien i en gryde ved god varme og brun kødet ca. 1 minut på begge sider. Tag kødet op. Snit grøntsagerne i små ensartede stykker og svits dem i gryden. Tilsæt pølse og bouillon. Lad suppen koge under låg ved svag varme ca. 10 minutter. Kog kødet med i suppen i ca. 3 minutter, til kødet er lige netop gennemkogt. Tag kødet op. Dæk med stanniol og lad kødet hvile i et par minutter, mens suppen gøres klar til servering. Smag suppen til med salt og peber. Hak persillen og kom den i en skål. Skær kødet i tynde skiver, og server kødet oven på suppen. Giv brød, hakket persille og evt. frisk revet parmesanost til.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 6687 gange,
og udskrevet 92 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu