GrydeSteg - GrydeStege 


Sorter efter billede    -     Sorter Alfabetisk    -     Sorter efter karakter    -     Sorter efter Stemmer

Karakter - Stemmer
3.8 -4

Due som i chianti

5 -1

Lammerullesteg 02

5 -1

Lammebryst med ostefyld

2.6 -11

Gammeldags vildand med flødesauce

4.3 -2

Rødvinsbraiseret vildand

5 -1

Gråand med nødder

1.3 -26

Gråand i portvin

5 -1

Stegt gråand med porrer og kantarelragout

4.5 -3

Rødvins-braiseret gråand

3.5 -3

Agerhøns i flødelinser

2.8 -2

Sprængt lammeinderlår med jordskokkesouffle

5 -1

Kogt lammebryst med vintergrønsager

5 -1

Stegt lam med mynte-marinade

2.8 -14

Braiseret hel kalveskank

4.7 -5

Jægermesterens fyldte fasan

3.7 -3

Fasan i kål

3.4 -10

Fasan i nøddesauce

4 -6

Braiserede vagtler

4.2 -3

Vagtler i vindruesauce

2.8 -6

Braiseret vildsvineskinke

5 -17

Marineret vildsvinesteg

1.3 -21

Marineret vild, rensdyr og elg

5 -1

Braiserede duer med stuvede auberginer

4.3 -3

Perlehøne flamberet med whisky

2.9 -5

Kogt Lammekølle med Kaperssauce og grønsager

3.5 -2

Stegt strudsefilet med gorgonzolasauce

4.7 -15

Grydestegt Dådyrkølle

4.8 -4

Kirgisisk kylling

4.1 -4

Kalvespidsbryst med urtecreme

4.5 -2

Kogt kalvespidsbryst med hvide bønner

3.5 -6

Grydesteget kalvetykkam med blomkål og svampe-risotto

3.3 -3

Braiseret bov af kalv

3.3 -2

Stracotto al Chianti Classico (kalvefilet i rødvin)

5 -1

Fyldt kalvebryst

5 -2

Kalvekødsroulade

3 -3

Helstegt kalvehjerte

4.7 -6

Kalvebov med rodfrugter

2.6 -4

Kalvetykkam med gratinéret spidskål og persilleragôut

3.9 -6

Braiseret kalvebov med rodfrugter

4.4 -6

Mørbrad med appelsin

4.8 -10

Svinemørbrad i rosévin

3.8 -30

Rullesteg

5 -2

Kogt bov med karrysauce

4.8 -2

Hjerter som and

4.8 -16

Duer med salvie

4.8 -17

Kogt and

3.5 -6

Okse- eller kalvefilet stegt i gryde



forrige