Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice















































Jægermesterens fyldte fasan

Jægermesterens fyldte fasan, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Hønsefugle - Fasan - Fasaner

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
 1 eller 2 mindre fasaner
 
 Fyld:
100 g.kogt skinke
1 spsk.hakket løg
 lidt persille
 salt
 peber
1 tsk.tørret basilikum
 smør til stegning
0.5 løg
1 gulerod
2 dl.bouillon
2 dl.fløde
100 g.friske champignoner
 meljævning
 
Opskrift:
Fasanerne renses og fyldes med skinken skåret i terninger, hakket løg, persille, salt, peber og basilikum. Fuglen lukkes med en tandstikker. Brunes derefter i smør, krydres med salt, peber og steger let med løg i skiver og gulerod i terninger, og lidt efter tilsættes bouillon og fløde.

Småsteger i ca. 1 time, til fasanen er mør. Så tages den op og parteres. I skyen tilsættes de friske, rensede champignoner, og sovsen koger op, gene med lidt piskefløde, jævnes og smages til.

Trekantkartofler:
Kartoflerne skrælles, udskæres til trekanter, koges i 5 min. og tages op og lægges i en bradepande. Her stænkes de med olie og steger videre i en varm ovn på nederste rille ved 225 grader C i ca. 30-40 min. Drysses med salt og er som pommes frites.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (5 stemmer)

Opskriften er vist 19872 gange,
og udskrevet 618 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu