Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Fyldt kalvebryst

Fyldt kalvebryst, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Kalvekød - Kalvebryst

Ukendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
1750 g.kalvebryst uden ben
200 g.hakket kalvekød
25 g.smør
1.5 dl.vand
1 dl.tør vermouth
1 løg
1 æg
0.5 dl.piskefløde
2 tsk.rosa peberkorn
1 rød peberfrugt
1 tsk.salt
 peber
2 spsk.hakket persille
0.5 dl.piskefløde
1 tsk.maizenamel
2 flåede tomater
2 spsk.tomatpuré
 salt
 peber
 


Opskrift:

Pil og hak løget. Rør det hakkede kød til fars med løg, æg og piskefløde. Knus de rosa peberkorn og skær peberfrugten i tern. Kom det i farsen sammen med persille, salt og peber. Skær en dyb lomme i kalvebrystet. Drys kødet med lidt salt og peber. Fyld lommen med farsen. Luk åbningen med kødnåle. Brun kødet i smørret i en gryde. Hæld vand og vermouth ved. Lad kødet småstege et par timer, til det er mørt. Tag kødet op og dæk. Pres tomaterne fri for kerner og skær dem i strimler. Kom tomaterne ned i gryden til skyen. Rør fløde og maizenamel sammen og pisk det i saucen. Kog det igennem og smag til med tomatkoncentrat, salt og peber. Server kartofler og grøntsager.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 9004 gange,
og udskrevet 207 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu