Marineret vildsvinesteg

Marineret vildsvinesteg, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8

HovedretterRet : Hovedretter - GrydeSteg - GrydeStege

Hovedingrediens : Vildsvin - Vildsvinesteg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :

Ingredienser:
2000 g.vildvinesteg
 smør
2 gulerødder
1 lilleløg
 salt
 peber
3 dl.bouillon
 
 Sovs:
4 dl.af skyen
2 dl.piskefløde
1 spsk.vinaigre
1-2 spsk.fransk sennep
2 spsk.gele
 evt. lidt kulør (soya)
 jævning
 
Opskrift:
Kødet brunes i en gryde i smør med gulerødder i skiver og det hakkede løg. Salt og peber tilsættes tillige med bouillon og under låg småsteger kødet i ca. 2 timer. Gennemstegt skal det være.

Så tages kødet op og skyen sies, hældes tilbage i gryden med piskefløde, eddike, sennep, gele og kulør.

Sovsen koger godt igennem, jævnes og smages til, kom gerne lidt ekstra smør i.

Servers med halve tomater letstegte i et ildfast fad, grønne bønner og gerne kartoffelmospuffer, det er kartoffelmos, kogt i friture, de kan købes frosne lige til at varme. Men små faste pillekartofler er lige så godt.
Giv gerne en ikke for sød æblemos smagt til med friskrevet peberrod til, det er meget raffineret til vildsvin.


karakterer:
Opskriften er vist 25155 gange,
og udskrevet 767 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

gunner  -  2012-04-26 21:31:00
ja, hvor er denne marinade

Anni  -  0000-00-00 00:00:00
Marineret? Hvor er marinaden?